Aannemersbedrijf De Wal

Stratenmaker Ede is een zeer belangrijk beroep

Stratenmaker Ede

Veel beroepen die in de buitenlucht worden uitgevoerd zijn heel belangrijk voor het dagelijkse leven. Neem nou een stratenmaker Ede, hij zorgt ervoor dat jij veilig en gemakkelijk van je huis naar bijvoorbeeld de supermarkt kan lopen. Dit doet hij door vlekkeloos een strakke stoep aan te leggen. Het beroep stratenmaker is dan dus ook een zeer belangrijk beroep en het is de bedoeling dat er altijd stratenmakers zullen zijn die zorgen voor een mooi straatbeeld.

 

Stratenmaker vormt duo met een opperman

Heerlijk in de buitenlucht en steeds contact met mensen, dat is wat een stratenmaker zo’n uniek beroep maakt. De stratenmaker heeft in Nederland altijd werk, zo lijkt het wel. Er worden steeds weer nieuwe straten aangelegd of oude straten vervangen. Behalve straten, is de stratenmaker ook actief op de stoep, het plein en in erven en tuinen. Vaak werkt de stratenmaker met een opperman, iemand die ervoor moet zorgen dat de stratenmaker steeds zijn werk kan blijven doen, zonder eerst achter stenen aan te moeten. Dat neemt namelijk veel te veel kostbare tijd in beslag.

 

Zelfs geen tijd om naar de vrouwen te fluiten

Als stratenmaker ben je vrijwel nooit alleen. Behalve de opperman ben je doorgaans werkzaam op terreinen waar ook andere vakmensen hun werk doen of waar gewoon leven is. Als stratenmaker heb je altijd aanspraak en heb je geen tijd meer om naar de voorbijlopende vrouwen te fluiten. 

Stratenmaker Ede is een zeer belangrijk beroep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven